Creatief coachen, grafische vormgeving, schatkisten en andere kunsten.

Werkwijze in een vogelvlucht

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Zelfs als er geen woorden voor zijn. Creatief coachen is een werkwijze waarbij er gebruik gemaakt wordt van kunstzinnige werkvormen. Door bijvoorbeeld schilderen, tekenen of boetseren vang je een beeld en dit beeld wat jezelf gevormd hebt geeft extra veel informatie. Deze invalshoek werkt vaak verrassend, omdat je met je handen en hart hebt gewerkt en minder vanuit het hoofd. Via de verschillende werkvormen komen we op een ander manier in gesprek en in beweging.

Wanneer je bij mij komt in mijn atelier is het fijn om met elkaar kennis te maken. Hier bespreken we de werkwijze en wat ik hierin ik te bieden heb. Ook hoor ik graag waarvoor je komt. Deze kennismaking is vrijblijvend. Het is fijn om te weten of het klikt.

Wanneer we aan de slag gaan, gaan we in een aantal sessies (6-10 van 1 a 1,5 uur) werken aan je coachvraag. Deze sessies kan je globaal verdelen in hieronder beschreven fases. Bij elke fase zijn passende creatieve dynamische werkvormen en coachingtools die ik inzet om jou bij je vraag te ondersteunen.

Verkennende fase:
We werken zorgvuldig aan jouw coachvraag. We zorgen dat dit goed in beeld komt.

Verdiepende fase:
Wanneer de coachvraag helder is gaan we verdiepen. We nemen een duik in het diepe om antwoorden/inzichten te verkrijgen die bijdrage leveren aan jouw coachvraag.

Voltooiende fase:

Daarna werken we toe naar een afronding waarin je helder hebt gekregen wat jouw handvatten zijn om mee verder te gaan.

Wanneer?
Op afspraak, in afstemming met elkaar, frequentie gemiddeld om de week.
Kennismaking? Vrijblijvend - +/- 20 minuten
Coachsessies? 1 a 1,5 uur per keer, 6-10 sessies gemiddeld.
Investering:
Zakelijk: 99 euro ex. BTW. per sessie (1 a 1,5 uur) inclusief voorbereiden en materiaal.
Particulier: 99 euro incl. BTW. per sessie (1 a 1,5 uur) inclusief voorbereiden en materiaal.
Lees hier meer over vergoedingen.
"In Merel's atelier voel ik me veilig. Door haar creatieve manier van coachen kom ik op een diepere laag, dingen die onbewust van grote invloed zijn op mijn leven komen aan het licht. Nu is het aan mij om het roer in handen te nemen, te kiezen wat ik wil behouden en wat ik wil veranderen. Dank je wel Merel!!!"