Creatief coachen, grafische vormgeving, schatkisten en andere kunsten.

Herinneringen om te koesteren voor verschillende gebeurtenissen. Een schatkist.......

   bij een geboorte: Met bijvoorbeeld het eerste mutsje, speentje, kleertjes, papieren over de bevalling, kaartjes, consultatieburo boekje e.d.

     bij een geboorte/algemeen: Afhankelijk van het formaat kan je er ook voor kiezen om de schatkist te blijven vullen, denk aan een knutselwerkjes, kinderopvangboekje, schoolschriftje, zwemdiploma’s ofwel de periode van kind zijn. Leuk om ook later als cadeau te geven aan je kind

   bij een adoptie: Met spulletjes die uit het land van adoptie komen, de papieren, de kleren bij aankomst e.d.

      bij het trouwen: Met bijvoorbeeld het trouwboekje, gastenboek, bruidsbloem, gekregen kaartjes e.d. Ook kan de schatkist een gastenboek zijn. De deksel bijvoorbeeld geschilderd met als inspiratie de uitnodiging. De zijkanten kunnen gebruikt worden voor de namen van de gasten die ze er met speciale acrylsitften op kunnen schrijven of met bijvoorbeeld vingerafdrukken. De kist kan daarna nog afgelakt worden.

     ter nagedachtenis: De herinneringen aan de dierbare mensen in ons leven zijn er om te koesteren. Een mooie schatkist met deze schatten aan herinneringen kan helpen bij het verwerken in deze verdrietige periode.

      het opbergen van speelgoed/hobby spullen: Geschilderd naar wens, bijvoorbeeld geinspireerd op kinderkamer/geboortekaartje of als een meubelstuk passend in de woonkamer.

      als cadeau, bijvoorbeeld voor de kraamtijd, een babyshower, bij een jubileum, huwelijkscadeau, afscheid van een collega, emigreren, of een 'doorgeefschatkist' voor vrienden, waarbij eenieder steeds iets toevoegt, ook voor therapeutische hulp aan kinderen en volwassenen kan een schatkist een waardevol hulpmiddel zijn.

Mail mij gerust met vragen over alle mogelijkheden.