Creatief coachen, grafische vormgeving, schatkisten en andere kunsten.

Merel

Creativiteit loopt als een rode draad in mijn leven. Ik weet nog heel goed dat ik als kind helemaal op kon gaan in tekenen, schilderen en het ontdekken van materialen zoals pastels en waterverf. Deze creativiteit heeft mij in mijn jeugd en ook toen ik volwassen werd niet meer losgelaten. Na een opleiding voor grafisch en ruimtelijk vormgever ben ik werkzaam geweest in functies zoals etaleur, ontwerper, interieur tekenaar en als docent.

Gedurende een dynamisch leven ben ik een aantal jaren geleden in een zogenaamde "ratrace" gekomen. Leven ging geleidelijk over naar overleven zonder dat ik dit bewust door had. De nodige ingrijpende levensgebeurtenissen vroegen ongewenst steeds meer aandacht. En dit alles tijdens de spitsuurfase van het leven. Ik zat niet meer lekker in mijn vel en werd uiteindelijk ziek. Er moest iets gebeuren want op dezelfde manier doorgaan kon ik niet meer opbrengen. Met behulp van verschillende soorten ondersteuning en begeleiding ben ik met mezelf aan de slag gegaan. Vanuit deze beweging/ontwikkeling werd mijn persoonlijke missie steeds duidelijker; de wereld een beetje lichter en kleurrijker maken. Voor mijzelf en voor anderen om mij heen.

Vanuit deze missie ben ik gestart aan een 4-jarige opleiding tot creatief coach. Binnenkort start ik met een verdiepend jaar voor werken met groepen. Gedurende deze opleiding ben ik er steeds meer van overtuigd geraakt dat creatieve coaching een heleboel mensen verder kan helpen. Mensen die minder behoefte hebben aan alleen maar zitten en praten maar juist willen doen en voelen!

Inmiddels heb ik op deze manier met succes meerdere trajecten met verschillende personen doorlopen. Ik wandel als het ware even een stukje met je mee. Juist die kleine stapjes kunnen veel inzicht bieden en impact hebben.

Je bent van harte welkom in mijn kunstzinnig atelier!

"Telkens weer komt "Merel's Little Big things" voorbij en merk ik dat ik door mijn scherm heen gezogen kan worden. Je inspireert mij !!!!!!."


"De herinneringenkist die Merel voor ons heeft gemaakt was boven verwachting mooi. En de muurschildering die Merel voor ons heeft ontworpen en gemaakt heeft geeft me iedere keer dat ik hem zie weer een blij gevoel."


" Een absolute aanrader. Merel weet wat ze doet en denkt op een creatieve manier met de klant mee door echt te luisteren naar de wensen van de klant."