Werkwijze in een vogelvlucht

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Zelfs als er geen woorden voor zijn. Creatief coachen is een werkwijze waarbij er gebruik gemaakt wordt van kunstzinnige werkvormen. Door bijvoorbeeld schilderen, tekenen of boetseren vang je een beeld en dit beeld wat jezelf gevormd hebt geeft extra veel informatie. Deze invalshoek werkt vaak verrassend, omdat je met je handen en hart hebt gewerkt en minder vanuit het hoofd. Via de verschillende werkvormen komen we op een ander manier in gesprek en in beweging.

Wanneer je bij mij komt in mijn atelier is het fijn om met elkaar kennis te maken. Hier bespreken we de werkwijze en wat ik hierin ik te bieden heb. Ook hoor ik graag waarvoor je komt. Deze kennismaking is vrijblijvend. Het is fijn en belangrijk om te weten of het klikt.

Wanneer we aan de slag gaan, gaan we in een aantal sessies (6-10 van 1 a 1,5 uur) werken aan je coachvraag. Deze sessies kan je globaal verdelen in hieronder beschreven fases. Bij elke fase zijn passende creatieve dynamische werkvormen en coachingtools die ik inzet om jou bij je vraag te ondersteunen.

Verkennende fase:
We werken zorgvuldig aan jouw coachvraag. We zorgen dat dit goed in beeld komt.

Verdiepende fase:
Wanneer de coachvraag helder is gaan we verdiepen. We nemen een duik in het diepe om antwoorden/inzichten te verkrijgen die bijdrage leveren aan jouw coachvraag.

Voltooiende fase:

Daarna werken we toe naar een afronding waarin je helder hebt gekregen wat jouw handvatten zijn om mee verder te gaan.

Wanneer?
Op afspraak, in afstemming met elkaar, frequentie gemiddeld om de week.
Kennismaking? Vrijblijvend - +/- 20 minuten
Coachsessies? 1 a 1,5 uur per keer, 6-10 sessies gemiddeld.
Investering: 679 euro voor 7 sessies.
99 euro per sessie (1 a 1,5 uur) inclusief voorbereiden en materiaal.

De tarieven zijn vrijgesteld van BTW.

Lees hier meer over vergoedingen.

In mijn atelier houd ik rekening met de COVID-19 maatregelen. Er is genoeg ruimte om afstand te bewaren en genoeg frisse lucht door het openen van de balkondeur.  Natuurlijk spreken we niet af als we klachten hebben.

Vandaag heb ik mijn coachingstraject bij Merel afgerond. Iedereen die mij een beetje kent weet ik dat weinig moeite heb om te praten. Ook het reflecteren gaat me goed af. En weet je waar ik ook goed in ben? In het mezelf voor de gek houden. Dus als ik bewust of onbewust liever niet kijk naar een stukje van mezelf kan ik dat héél goed vermijden. Terwijl tegelijkertijd voor mij geld dat als ik wil groeien, ik juist moet kijken naar wat ik niet wil zien. De creatieve invalshoek die Merel gebruikt vind ik superfijn. Het geeft een andere ingang, waardoor ik net bij de dingen kwam waar ik met andere methodes niet bij kwam. Soms heb je een andere ingang nodig dan de gebruikelijke voordeur. Heel erg bedankt Merel!