Creatief coachen

Loop je vast, weet je niet zo goed wat je wilt of verval je in patronen? Wil je werken aan jezelf en / of even tijd nemen voor jezelf?
Heb je behoefte aan een luisterend oor?
Heb je al een specifieke coachvraag?
Ik loop graag een stukje mee op jouw pad!

Mijn visie heb ik uitgebeeld met behulp van de letters van mijn naam. Hierbij krijg je een indruk over wat ik te bieden heb.

Creatief bezig zijn betekent niet dat het "mooi" hoeft te zijn en dat je kunstzinnig moet zijn. Het creatieve werk is een middel waarmee we in gesprek komen.

Je bent van harte welkom in mijn atelier!

Lees meer over creatief coachen: werkwijzeDe afgelopen jaren heb ik geïnversteerd in mijn ontwikkeling om werkzaam te zijn als creatief coach. Ik heb een 4 jarige opleiding voor kunst, coachen en persoonlijke ontwikkeling succesvol afgerond. In de verschillende verdiepingsjaren heb ik geleerd vanuit verschillende invalshoeken, theorieën en methodieken te werken met (jong) volwassenen en kinderen.

Vanuit mijn wens een plek te creëen waar creativiteit en kwaliteit samenkomen is mijn atelier ontstaan. In dit atelier kan je jezelf ook echt even afsluiten voor de buitenwereld en samen met mij bezig zijn aan creatieve opdrachten. Om vanuit deze invalshoek te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wil je meer over mij weten?
Lees meer over Merel.

"In Merel's atelier voel ik me veilig. Door haar creatieve manier van coachen kom ik op een diepere laag, dingen die onbewust van grote invloed zijn op mijn leven komen aan het licht. Nu is het aan mij om het roer in handen te nemen, te kiezen wat ik wil behouden en wat ik wil veranderen. Dank je wel Merel!!!"

"Merel heeft mij bewust naar mezelf leren kijken op een hele fijne en veilige manier. Ze heeft me doen inzien dat ik de toon van de muziek bepaal en wie er achter het stuur zit. Deze coachingssessies waren een verrijking en kan ik iedereen aanbevelen!"